Volg mij op je Email

dinsdag 19 september 2017

Het super gezellige dagje uit.


Zoals ik al eerder blogde, was mijn vader jarig en bedachten we een dagje uit, waarbij hij niet zoveel hoefde te lopen, waar we gezellig samen aan vroeger konden denken en nieuwe herinneringen gingen maken. In de vorige blogposten kon je zien hoe ik onze bus al helemaal in stijl gebracht had, en zo gingen wij op pad.

Onderweg verse koffie gezet. (Met het waterketeltje dat al jaren in onze familie is.En een koffiepotje met minifilter, dat ons dan weer aan mijn oma deed denken. Zij mikte het koffiedik in de sloot en waste de filters uit, droogde ze aan het hek en gebruikte ze opnieuw.)


Tijdens het pruttelen metselde mijn vader de echte boter met een mes van de Harnsesteeg (daar waar mijn moeder opgegroeid is en wij fantastisch genoten hebben altijd, maar nu helaas niet meer heen kunnen) op de ontbijtkoek.

Toen nog een eindje rijden en dan kwamen we aan op plaats van bestemming. Daar lunchten we met een pannenkoek, mijn vader koos natuurlijk opa's pannenkoek. Wat smulden we.

Het is een museumboerderij. En o wij houden zo van oud en kneuterig!


Mijn vader was al helemaal blij toen hij deze kar zag, er kwamen gelijk verhalen uit de oude doos!In het restaurant waren diverse kamers met allemaal hele fijne hoekjes, oh en die vloer op de foto hieronder was zooo prachtig.
Buiten een kruidentuin en een moestuin. En geiten, kippen, konijnen, koeien en varkens.


Een kelder vol mooie verpakkingen en stoofpeertjes uit 1962.De goedgevulde linnenkast, zie hoe mooi opgerold.


En natuurlijk een snoepwinkeltje, mmmm.

Wat een fijne dag, en wat leuk dat we weer nieuwe herinneringen hebben gemaakt.

2 opmerkingen:

Pippa's Hus zei

Wat een leuk uitje! Het dienblad op de eerste foto heb ik ook nog van vroeger. XX Esther

Marga zei

Wat een prachtige dag zo samen!!!