Volg mij op je Email

woensdag 21 juni 2017

Man verrast!

Twee jaar geleden is men begonnen om de hele buurt op de schop te gooien omdat de riolering vervangen moest worden. Er werd gevraagd of er mensen in de werkgroep plaats wilden nemen om een ontwerp te kiezen en om de belangen van de buurt te behartigen. Ik nam daar aan deel en ben gedurende de twee jaar naar alle vergaderingen geweest. Inmiddels is de buurt bijna klaar. En hadden we gisteren de laatste vergadering. Tijdens de werkzaamheden zijn er diverse oude dingen gevonden. Een emaille bord van hevea banden, een minitrekkertje, een emaille emmer, een zinken emmer en nog wat kleine dingen EN een VW-logo.
Man rijdt een VW T3. Nu zou het toch super zijn als dat gevonden logo een goede plek kreeg. Dus heb ik gisteren gevraagd na afloop van de vergadering wat er gedaan werd met deze spullen. En YESSSS we mochten hem hebben! 
Dat is toch helemaal super.

Ik raakte  nog even verder met de uitvoerder aan de praat en hij vertelde dat hij graag het hevea banden bord zou behouden en ook het trekkertje. Want hij houd zo van oude trekkers, enz enz. Dus heb ik hem uitgenodigd om eens bij ons te komen kijken naar ons trekkertje.  Leuk!


Geen opmerkingen: