Volg mij op je Email

donderdag 30 maart 2017

Super blij

Al weken zag ik deze stoelen staan in de kringloop. Ik vond ze geweldig, ik vond ze echt iets voor mij, maar te duur.... Dus liet ik ze weken lang staan, tot ik gisteren dacht: 'Als ze er nog staan neem ik ze mee.' Dus ik loop die winkel in en loop naar de plek waar ze steeds stonden. Ze stonden er niet. Eerst dacht ik: 'Balen!'. Maar later dacht ik ach dan is iemand anders er blij mee. Maar toen ik verder liepen stonden ze er toch.... Voor dezelfde prijs nog steeds.....Balen. Maar ze moetsen mee. En toen ik de een op de ander zetten zag ik de onderkant. Opzich niet erg boeiend een onderkant, maar er stond PASTOE op. Oh dat is echt design, vroeger wel eens gezien in een bekende winkel in onze stad waar mijn moeder mij vaak mee naartoe nam en ik dat als kleuter allemaal al prachtig vond. En toen ik later mijn betaalde prijs vergeleek met deze soelen verder op internet was ik helemaal gerust gesteld. Dus nu staan er twee mooie stoelen in mijn huis ipv ikea-dingen die al snel beschadigd zijn en zo hoog zijn dat ze me storen!
Bijkomend groot voordeel is dat ze niet erg hoog zijn en ik met mijn korte beentjes goed op deze sixties stoelen zit! YES! BLIJ MEE!

Verder nog wat voor mijn miniverzameling (opgezette Fazant, tegeltje met fazanten en een schilderijtje van fazanten) gevonden, Een kopje met een Fazant! En bijbehorende patrijs. (Vind ik leuk als je in de Fazantstraat woont.) Buurtkopjes noemde mijn zus het.

Tja en deze taartschaal met schoteltjes ging ook mee. Wie komt er taart eten? Gewoon omdat de schoteltjes zo mooi zijn?


2 opmerkingen:

Pippa's Hus zei

Wat een mazzeltje had je met de stoelen. De taartschaal vind ik prachtig! Daar wil ik wel een taartje van eten. XX Esther

blauwruitje zei

Goed geslaagd dus. Fijn taart eten op je nieuwe stoelen. Fijn weekend. groetjes Sandra