Volg mij op je Email

donderdag 1 februari 2018

Neon party


En dan was het eindelijk zo ver, HET GAAFSTE FEEST EVER!
We hadden neon-schmink, nagellak, een schuur vol neon versiersels, een grote black light, blije kinderen, een leuke cd, neon kleding, een sjoelbak met neon-versierde schijven, glow in the dark bowlen, confetti kanonnen, houten plankjes met spijkers en neon elastiekjes en taart in alle buikjes!
 Let's go!


En toen ze dan de schuur in mochten met hun neon huisdier (zie paar blogs terug over de uitnodiging), wisten ze werkelijk niet wat ze zagen!


Het zag er ook echt zoooo gaaf uit!Ze konden kleren aantrekken met neon en dat viel in de smaak bij de miepjes! Ook de schmink en de nagellak was FEEST!

Neon reuze rietjes, ook tof. Zo nu en dan ging deblack light even uit, dat was jammer, maar gelukkig kregen we hem ook steeds weer aan!


En nog zien we overal op straat kleding, fietsen, veiligheidshesjes, schoenen enz enz in neon. HIERRRR ermee zeggen we dan stilletjes! 
Wat een geweldig feest, misschien moet die maar gewoon nog een keer! Voor een vriendinnetje of nichtje, neefje, kennis...
Ik hou er van, lekker zelfgemaakt, gewoon thuis, niks geen 150 euro voor een akelig hok vol schreeuwende kinderen die met ballen gooien en waarvan iedereen later vergeten is wat ze ooit gedaan hebben.

1 opmerking:

Pippa's Hus zei

Wat een fantastisch feest, wat ontzettend leuk bedacht! XX Esther