Volg mij op je Email

vrijdag 10 november 2017

Diverse materialen cq troep


Op internet zag ik iets leuks. Iemand bood 4 dozen vol creatieve materialen aan die zij gebruikt had bij het geven van kunst workshops. Het wekte meteen mijn nieuwsgierigheid. Het voelt als een soort geheimzinnig cadeau. Ze gaf workshops extravagante kleding en hoeden maken, maar ook pimp je schoen en doe dingen met andere materialen dan stof. Zo vertelde ze dat ze bv schoenen met speklapjes hadden bekleed.....

De omschrijving naar haar huis was al heel erg bijzonder, rijd dat ene straatje tegenover de shoarmazaak in en slinger dan het zandpad in. Dan rijd je meteen ons huis aan. Het zag er uit als een pakhuis. Gelukkig stond haar naam met koeienletters op de deur en een busje met haar naam stond er naast. Een adres had het niet want het langgerekte pand stond eigenlijk aan een straat die niet bestaat en de voorkant wordt verhuurd. Dat had dan wel een adres. (ik vraag me af hoe ze dat doen met post...) Ik drukte driemaal op de deurbel....Tot ik besloot haar te bellen. Daar ging de deur open. Een dame met grote stralende ogen en ellenlang/elfenlang blond haar kwam naar buiten. Blij dat ik weer wilde gaan rommelen met haar spullen. Ik moest erg lachen toen ik zag hoe zij de dozen gelabeld had. Materialen cq troep.

Eenmaal thuis haalde ik alles uit de dozen en spreidde het uit over de vloer. Man wat veel en wat een grappige dingen, plumeaus, rubberen afwasbakdingen, folie, pruikachtige dingen, gootsteenstoppen, labels, vliegenvangdingen, hygiƫnische zakjes, binnenbanden, lucifers, doekjes, touw, lappen enz enz enz.

Wat heb ik nu weer gedaan, dacht ik....Maar als snel ontstonden er plannetjes!
En ik heb nu al zin om te gaan klooien.


Ook tikte ik nog een kabouter op de kop, die mag dit weekend ook in onze tuin komen spelen!


2 opmerkingen:

Onlie Mie zei

Leuk! En je moet niet alleen knutselen. Je kan meteen ook aan de grote schoonmaak met al dat poetsgerief ertussen! :-)

Pippa's Hus zei

Ik ben heel benieuwd!? XX Esther