Volg mij op je Email

zondag 27 augustus 2017

Onze totale loppis-buit

  
He fijn wat vonden we veel leuks. (weet iemand wat dat voor mooi wiel is?Het is een gebruiksvoorwerp, maar waarvan weet ik niet, mijn moeder denkt van een bietensnijmachine, wat denken jullie?)


Soms zag het er veelbelovend uit, zo'n knus deurtje in een mooie koeienstal, maar deze was van binnen niks.... De buurvrouw op de camping had we nog een huskvarna oude mooie groene naaimachine gevonden, ik keek niet in die koffer toen ik er was... Maar ik ben blij dat zij er blij mee is!

Toen op een oldtimerbeurs, ook weer een hoop leuks gevonden o.a. het stoplicht, het michelin-bord en de bloemetjestas. En zie hier tussen alle blikjes die mijn aandacht trokken een heel herkenbaar blikje, speciaal voor mijn vader een foto van gemaakt. (sigarendoosje)

Zie je dat oranje blikken ding? Daar kan je in sneltreinvaart bosbessen mee plukken.

Ook mooie loppis-items.

Deze loppis was verstopt op een boerenweggetje, maar zoooo leuk en gezellige mensen en heel veel mooie oude spullen. Ik kocht er een prachtig boek over een zonderling tiep die daar in de buurt woont, prachtige foto's van hem en zijn paarden van zijn boerenwerkhanden, van muizen op de tafel en van zijn bijzondere uiterlijk met grote baard.


En dit was het toppunt van superloppis! Als er een verkiezing was koos ik deze loppis als beste uit! Een loppis met taart & slagroom en verse koffie! We zijn er wel een uur gebleven.

2 opmerkingen:

Pippa's Hus zei

Ik ben zo gek op Loppisen! Heerlijk! XX Esther

Marga zei

HEERLIJK (zowel loppis als koffie met taart!)