Volg mij op je Email

maandag 31 juli 2017

Loppis

Even een berichtje vanuit Zweden.
(De wifi is hier niet superbest, het maken van dit bericht duurde bijna een uur! Dus zal ik niet heel vaak bloggen deze weken.)
Hier komt mijn droom qua rommelmarkt uit! Ik heb al drie loppis of loppissen ik weet niet hoe je dat zegt, bezocht.  Ze verkopen ook veel mooie kinderboeken, jammer dat ik het niet begrijp. Meestal is het een schuurtje vol spullen, de eerste die we bezochten was in een houtopslag, tussen de houtblokken lagen gebreide sokjes, spelletjes en mokken uitgestald. (waarom maak ik daar dan weer geen foto van.....) De mevrouw op de laatste foto verkocht zelf ontworpen kleding, ze hield van elfen en ze zag er zelf ook bijzonder uit! De grote kleine en ik hebben ons anderhalf uur vermaakt met strohoeden, tule rokjes, puntmuts-truien, brillen en sieraden. Dat was lachen!

4 opmerkingen:

Marga zei

Oh heerlijk!!!
Ik ga ook graag naar een Loppis, ik wens je nog heel veel plezier in Zweden en dat je nog maar vaak een Loppis mag tegenkomen onderweg!
groeten

Happy Earl Grey by Elly Embregts zei

Geweldig! Die schuur op zich is al prachtig. Heerlijk om zo rond te scharelen en ook nog leuke dingen te vinden.
Veel plezier nog, groetjes El

Pippa's Hus zei

Ook ik ben verslaafd aan de Lopissen in Zweden! Dit jaar geen Zweden voor ons helaas maar leuk om bij jou nog een Loppis te zien! XX Esther

Willy zei

Voor ons ook geen Zweden, dus ook geen loppis. Erg leuk om nog zo even mee te kunnen kijken. Veel plezier!