Volg mij op je Email

zondag 5 maart 2017

Ach en wee (De avonturen van ons varkje deel 1)

Man kocht voor een vriend een geweldig cadeau en wij gingen het met de meisjes samen ophalen.
Een varkentje! ZOOOO schattig en wijsneuzig.
Maar Babe zoals de meisjes hem al snel noemden, bleef niet bij ons. En hij was zo mooi met zijn vlekjes en wimpertjes en hij was zo blij en gezellig. En hij was zo warm. En hij kwispelde en deed neusje neusje met de hond.... En... Ach en wee... Man en ik brachten het varkentje naar het feestje en bleven daar de hele avond en het varkentje werd leuker en leuker en thuis bij de oppas hoopten de meisjes vurig dat de vriend het varkje niet wilde hebben. WANT DAN.... JA DAN! MOEST VARKJE WEL BIJ ONS! En iedere keer als we bij het varkentje keken in zijn fijne stroholletje smolt ik meer en meer. Die vlekjes en die wimpertjes en wenkbrauwtjes en hoe hij kijkt en hoe hij kwispelt en knussig knort. WAT een schatje!
Maar ach en wee, op het feestje werden ze alsmaar meer fan en varkje werd in hun harten gesloten en mijn hartje deed pijn, varkje zou een geweldig vriendje zijn. Net zoals de mevrouw van de boerderij ons zei. Ik voelde me naar toen we hem daar moesten laten. Zal ik morgen.....

4 opmerkingen:

Pippa's Hus zei

Hou ons op de hoogte als er een varkentje bij jullie komt wonen. Xx Esther

Happy Earl Grey by Elly Embregts zei

Och wat schattig, maar bedenk.... ook kleine varkentjes worden groot.
Groetjes El

Anoniem zei

Het varkentje ziet er schattig uit maar, o wee, als het hok uitgemest moet worden.

De groene fazant zei

Gelukkig mest man het geiten en kippenhok altijd uit, dus als er een varkje komt wonen doet hij dat ook. Maar of er een komt....De tijd zal het leren. Maar schattig is toe en dat hij groot wordt is prima, past in de tuin!