maandag 30 juli 2012

Bouwen deel 5

 Tot 's avonds laat hebben ze gewerkt aan de omheining voor de geiten.

De volgende dag hebben we Doerak erin losgelaten, lijkt wel op een geit met zijn vlekken, dat ging een hele tijd goed... Totdat het hekje door de grote kleine open gedaan werd en de hond zijn kans greep.... 5 uur later was hij pas terug van zijn avontuur. Hij was al snel gevangen tijdens zijn losloopfeestje en door die mensen naar de dierenamulance-dependance gebracht.
 Helaas kost zo'n grapje 40! euro, maar ja hij is terug, de grote kleine is blij en zo dom als Doerak is, is hij nu toch wat slimmer want hij is een intern geheugen rijker. Hij heeft een chip! Rijkeluis dorpeling!

En wat heeft de spelende vrouw nu geleerd? Dat een hond geen geit is en dat als je het hekje open laat, het heus niet werkt om de veestapel binnen te houden!

De avond van het bouwen aan de omheining hebben we ook gedag gezegd tegen het rode tractortje. Deze gaat nu bij mijn zwager wonen, hun tuin is groter dan de onze en bij ons was het tractortje eigenlijk altijd in winterslaap. Ik zal hem wel een beetje missen, maar nu rijden we er toch niet mee. We hebben er vaak de dijk mee op en neer gereden en zelfs door de Mac Drive gegaan! Echt een leuk ding. Ken je dat meisje wat op de tractor de hele wereld over zwerft? Dat zou ik ook wel willen! Maar nu even niet.
We hebben het nog druk. De grote kleine en de mini moeten groter worden, we krijgen geiten, we willen nog van alles. Enz enz.
En zo nu en dan wat extra slapen zou ook leuk zijn!
En zo hebben we nog wel 100 wensen en nog veel meer plannen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk zo,n mini boerderij maar je kunt er ook altijd alles meemaken daar je geen rekening mee had gehouden.Goed als je dat er voor over hebt. Dan pas ben je een echte
liefhebber van het landleven.
Groetjes van pumpie.